Αποστάσεις
Αποστάσεις
 • Πολη των Χανίων
  4 xλμ
 • Αεροδρόμιο
  8 χλμ
 • Λιμάνι
  8χλμ
 • Εθνική οδός
  8 χλμ

Ο Άγιος Ματθαίος

Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο

Η περιοχή του Αγίου Ματθαίου είναι διάσημη για την πανοραμική θέα του κόλπου των Χανίων, που θα σας κόψει την ανάσα. Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε έναν περίπατο στην περιοχή ή να χαλαρώσετε στη βεράντα μας και να απολαύσετε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, που απλώνεται πάνω από την πόλη των Χανίων.

Το πευκόδασος του Αγίου Ματθαίου είναι ο μεγαλύτερος πνεύμονας οξυγόνου της πόλης των Χανίων. Λόγω των δέντρων, η περιοχή παραμένει δροσερή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και αποτελεί ιδανική επιλογή για έναν χαλαρωτικό περίπατο κάτω από την σκιά των δέντρων ή μία βόλτα με το ποδήλατο μακριά από την φασαρία της πόλης.

Χανιά

Η πιο όμορφη θέα της πόλης

Μόλις 4χλμ μακριά από την βίλα Κουκουνάρι βρίσκεται η πόλη των Χανίων, Νο1 προορισμός για καλοκαιρινές διακοπές στην Ευρώπη.

Με μία βόλτα στο παλιό λιμάνι των Χανίων, θα το ερωτευτείτε…

Γραφικά στενά που θυμίζουν Βενετία, ο αγέρωχος φάρος που στέκεται εδώ και 5 αιώνες, πλατείες γεμάτες χρώματα και αρώματα λουλουδιών, ιστορικές εκκλησίες, η εβραϊκή συναγωγή, αλλά και η σύγχρονη δράση στην πόλη με τα μπαρ, τα εστιατόρια και κάθε είδους καλλιτεχνική και πολιτισμική δράση, μαρτυρούν τη διαχρονική αξία αυτής της πόλης.

Η παλιά πόλη των Χανίων αποτελεί ένα ιστορικό οικοδόμημα, με στοιχεία από τους κατακτητές που πέρασαν από το νησί. Τα τείχη της πόλης και η αρχιτεκτονική προέρχεται από τη Βενετία, ο φάρος από την Αίγυπτο, το Γιαλί Τζαμισί από την Τουρκία και όλα μαζί δημιουργούν μία αναδρομή στην ιστορία της Κρήτης.

Περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια και γίνετε ένα με τους ντόπιους!

Δοκιμάστε τις παραδοσιακές γεύσεις στα μικρά ταβερνάκια δίπλα στο κύμα!

Ταξιδέψτε στις μοναδικές παραλίες των Χανίων με τα γαλάζια νερά και τις χρυσές αμμουδιές!